Mail:info@hejtex.dkTelefon:65 32 53 23|​Følg os på Facebook

​Brodering på tøj samt tøj med tryk

Har du behov for hjælp til brodering på tøj? I så fald kan vi med garanti hjælpe dig. Hos Hejtex hjælper vi både private og erhverv med broderi på tøj, og vi har især mange kunder fra Fyn såsom fra Odense og Kerteminde. Det er dog ikke kun broderi på tøj, vi kan være behjælpelige med; vi tilbyder samtidig tøj med tryk samt tøj med broderet logo. Vi har nemlig vores eget broderiafsnit samt trykkeri, der forsyner dit tøj med firmalogoer.

Vores broderimaskine er computerstyret, og den er i stand til at brodere op til 12 forskellige farver. Det skal endvidere nævnes, at vi trykker på stort set alle former for tøj.

Vi har adskillige års erfaring med brodering på tøj

Søger du således brodering på tøj eller tøj med tryk, kan vi med garanti hjælpe dig, og så gør vi det endda til fordelagtige priser. Vores virksomhed har eksisteret siden 1992, hvilket betyder, at vi har masser af erfaring i branchen. Det betyder samtidig, at en opgave hverken er for lille eller for stor hos os. Vi har grafikken klar inden for kun 36 timer, og alle broderier kan klare kogevask.​

Hos os kan du endvidere vælge lige netop den font, du ønsker, og vi kan tilmed tilbyde at levere tryk og brodering på selvleverede varer. Vi foretrækker dog, at du vælger at få det gjort på vores eget tøj. Vi yder nemlig ikke garanti, hvis du ønsker print på dit eget tøj.

Ring, eller skriv for yderligere information

Skal du altså bruge hjælp til brodering på tøj, er vi med garanti de rigtige at tage kontakt til. Vi tilbyder tøj med broderet logo samt tøj med tryk til en fordelagtig pris, og vi hjælper både private og erhverv. Endvidere har du mulighed for at vælge mellem 12 forskellige farver, og vi er herudover i stand til at trykke på stort set alle former for tøj. 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 65 32 53 23, eller du kan sende os en besked på e-mail info@hejtex.dk.​

Hejtex

Nordre Ringvej 54

5300 Kerteminde

​Tlf.: +45 65 32 53 23

E-mail: info@hejtex.dk

CVR.: 37901555