Mail:info@hejtex.dkTelefon:65 32 53 23|​Følg os på Facebook

​Arbejdstøj med tryk og logo

Er du på jagt efter noget nyt arbejdstøj? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Hejtex tilbyder vi nemlig arbejdstøj til både private og erhverv, og vi har især hjulpet mange kunder fra Fyn, blandt andet fra Kerteminde og Odense. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Arbejdsbukser
  • Arbejdsjakker
  • Arbejdsskjorter

Herudover tilbyder vi arbejdstøj med tryk såsom arbejdstøj med logo. Hos os er du altså garanteret et bredt og spændende udvalg af arbejdsbeklædning, og vi tilbyder endvidere en lang række størrelser, hvorfor du med garanti vil kunne finde det, du er på udkig efter.

Vi tilbyder arbejdstøj med print og brodering

Vi tilbyder for eksempel:

  • Vintertøj og undertøj
  • Regntøj
  • Kokke- og servicetøj

Vores virksomhed startede tilbage i 1992, og vi har derfor flere års erfaring, når det kommer til arbejdstøj.​​

Det betyder endvidere, at en opgave aldrig er for lille hos os. Søger du derfor billigt tøj til at arbejde i, er vi uden tvivl de rigtige at kontakte. 

Herudover kan vi tilbyde print og brodering på tøj til arbejdspladser, som skal have lavet firmatøj. Skal du derfor have hjælp til arbejdstøj med tryk, fordi du gerne vil have tøj med for eksempel virksomhedens logo, er vi med sikkerhed den rette virksomhed for dig. Endelig skal det nævnes, at vi tilbyder tøj at arbejde i til fordelagtige priser, hvorfor du altid finder gode tilbud hos os.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

Har du behov for arbejdstøj, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder både bukser, jakker og skjorter til private og erhverv – og så endda til konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til. Herudover har vi et stort sortiment, hvorfor vi med sikkerhed også har lige præcis din størrelse. 

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige, når det kommer til eksempelvis vintertøj, regntøj eller servicetøj, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan vælge at ringe til os på telefon 65 32 53 23, eller du kan sende en besked til e-mail info@hejtex.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

​Arbejdstøj

Stort udvalg i arbejdsbeklædning​

Arbejdsbeklædning / vintertøj​

Arbejdsbeklædning​

Vintertøj & undertøj​

Regntøj og arbejdsbeklædning

Kokke- & servicetøj

Arbejdsbeklædning​

Arbejdsbeklædning​

Arbejdsbeklædning​

​Se vores kataloger her.

Hejtex

Nordre Ringvej 54

5300 Kerteminde

​Tlf.: +45 65 32 53 23

E-mail: info@hejtex.dk

CVR.: 37901555